Rattenbestrijding Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rattenbestrijding Utrecht binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70  of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw rattenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks ratten in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Rattenbestrijding Utrecht

Als u tot de ontdekking komt dat u een rattenplaag in huis heeft, dan wilt u hier het liefst zo snel mogelijk vanaf. Ratten knagen kabels door en laten urine en uitwerpselen achter in elk hoekje van uw huis. Dit stinkt niet alleen, maar tast ook het hout van balken of parket aan. Daarbij dragen ratten ziektes bij zich, zoals paratyfus of de ziekte van Weil. De bruine rat is een soort die algemeen bekend is. Deze rat komt over heel de wereld voor. Dit betekent dat de rat een sterk zoogdier is dat kan overleven in veel verschillende omstandigheden. Dit maakt het extra lastig om ratten uit uw huis te verdrijven.

Ratten in huis

Heeft u ratten in huis? Schakel ons dan direct in. Om te voorkomen dat uw huis aantrekkelijk wordt voor ratten, kunt u ervoor zorgen dat er geen etensresten blijven slingeren. In een schoon huis waar geen voedsel te halen valt hebben ratten niet veel te zoeken. Ook kunt u ervoor zorgen dat kieren en gaten waar ratten door kunnen komen dicht gemaakt worden. Als u eenmaal ratten in huis heeft, dan is het lastig om deze er zelf weer uit te krijgen. Ratten zitten verstopt in hoekjes en gaatjes en als u niet weet waar ze zitten kunt u ze ook niet weghalen. Rattengif is zelden effectief, omdat veel ratten resistent zijn voor deze middelen.

Om effectief uw rattenplaag te bestrijden kunt u daarom beter de hulp van Ongediertebestrijding Utrecht inschakelen. Bij ons werken mensen die gespecialiseerd zijn in het vaststellen van de looproutes en schuilplekken van ratten. Zij weten precies waar de vallen geplaatst moeten worden, zodat alle ratten in uw huis gevangen kunnen worden. Ook voor de preventie van rattenplagen bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen maatregelen treffen om te zorgen dat ratten wegblijven uit uw huis. Daarnaast geven we u graag tips voor het voorkomen van een rattenplaag.

Ratten in de wc

Regelmatig worden wij benaderd met het probleem dat mensen ratten in hun wc hebben zitten. Hoe dit kan wordt duidelijk uitgelegd in de onderstaande video:

Rattenbestrijding kosten

Professionele bestrijding van ratten in uw huis is noodzakelijk om schade te voorkomen. Schakel daarom bij de eerste signalen van een rattenplaag direct rattenbestrijding Utrecht in. De kosten voor het bestrijden van de plaag zijn in ieder geval lager dan de prijs voor de schade die ratten aan kunnen richten. Wij komen graag bij u de situatie bekijken, zodat vastgesteld kan worden wat de omvang van de rattenplaag is. Vervolgens wordt een offerte voor u opgemaakt, zodat het kostenplaatje duidelijk is voor u. Bijkomende kosten achteraf zult u bij ons nooit tegenkomen.

Last van ratten in huis? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van ratten in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de rattenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyRattenbestrijding Utrecht