Bedwants Bestrijding Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Bedwants bestrijding Utrecht! Binnen 24 uur uw bedwantsen bestreden!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Bedwants bestrijding Utrecht binnen 24 uur
  • Bedwantsen in huis? Wij helpen u snel van uw bedwantsenplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Bedwantsen bestrijding doen wij in o.a. Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, IJsselstein, Houten en Bilthoven.

Bedwants bestrijding Utrecht

bedwants bestrijden Utrecht
Heeft u last van bedwantsen in huis? Dan wilt u hier zo snel mogelijk vanaf. Deze kleine beestjes zitten niet alleen in uw bed, maar ook op uw bank en in naden en kieren van muren en plafonds. De slaapkamer is de favoriete plek van de bedwants. Het insect leeft van bloed van mensen en dieren. De beet veroorzaakt huidirritaties in verschillende vormen, van jeuk tot zwellingen. Sommige mensen hebben nergens last van of krijgen pas na enkele dagen klachten. De bedwants draagt soms virussen of bacteriën bij zich. Deze hoeven echter niet altijd overgedragen te worden op mens of dier. Het insect is gemiddeld 6 mm groot en u kunt het herkennen aan zijn roodbruine kleur.
bedwants bestrijden Utrecht
Bedwantsen laten uitwerpselen in de vorm van bruinzwarte puntjes achter op lakens, plinten, stopcontacten en dergelijke. Ook laten ze donkere huidschilfertjes achter op hun schuilplaats. Als u deze sporen in huis aantreft, dan kan dit duiden op de aanwezigheid van bedwantsen. De beestjes verplaatsen zich snel en kruipen via scheurtjes in muren naar de volgende slaapkamer. Ze verspreiden zich via kleding, beddengoed, meubels en bagage van de ene kamer of woning naar de andere.

Bedwantsen bestrijden in huis

Om bedwantsen in huis te voorkomen kunt u aan aantal maatregelen nemen. U kunt bijvoorbeeld regelmatig een nieuw matras aanschaffen en ervoor zorgen dat uw huis goed schoongehouden wordt. Het bestrijden van bedwantsen als ze al in huis zitten kunt u echter niet zelf. Hiervoor kunt u het beste gespecialiseerde hulp inschakelen. Een bedwantsen plaag kan paniek veroorzaken, maar gelukkig is er altijd een oplossing voor. Bij Ongediertebestrijding Utrecht staan vakmensen voor u klaar om de bedwantsen uit uw huis te verwijderen. Wij werken zorgvuldig en met effectieve bestrijdingsmiddelen. Ook de eitjes van de bedwantsen worden hierbij vernietigd, zodat de beestjes niet terugkomen.

Bedwants bestrijden kosten

Als u zich afvraagt wat de bedwants bestrijden kosten zijn dan is dat altijd minder dat de overlast die ze met zich mee brengen. Het bestrijden van bedwantsen is geen overbodige luxe, maar noodzakelijk om uw huis weer leefbaar te maken. De kosten voor bedwants bestrijding Utrecht verschillen per situatie. Dit hangt af van de grootte van uw huis en de ernst van de plaag. Het team van Ongediertebestrijding Utrecht komt graag bij u langs om te zien wat de schade is. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u een offerte opmaken. Dit betreft een nauwkeurige inschatting van de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem direct contact met ons op voor de bedwants bestrijden kosten. Dan kunnen wij u zo snel mogelijk van uw bedwantsen plaag af kunnen helpen.

Bedwantsen in huis? Schakel bedwants bestrijden Utrecht in!

Heeft u last van bedwansen in huis? Heeft u voor het bedwants bestrijden Utrecht helemaal doorzocht? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de bedwants bestrijden overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyBedwants Bestrijding Utrecht