Duivenoverlast Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Duivenoverlast? Bestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw duivenoverlast af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Duiven weren doen wij in o.a. Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Duivenoverlast Utrecht

Duiven lijken onschuldige vogels, maar ze kunnen ook veel overlast veroorzaken. Er zijn verschillende soorten duiven, waarvan de tamme stadsduif misschien wel het meest tot de verbeelding spreekt. Deze duiven zijn tamelijk brutaal en moeilijk te verjagen. Als u continu duiven voor de deur, in uw tuin of op uw balkon heeft, dan kan dit een ware plaag vormen. De beestjes kunnen behoorlijk wat herrie maken en binnen de kortste keren zit alles onder de duivenpoep. Dit is vooral het geval als de duiven een nest hebben gemaakt in bijvoorbeeld uw dakgoten.

Stadsduiven worden vaak gezien als vieze beesten en worden soms ook wel “vliegende ratten” genoemd. De kans dat u ziek wordt van duiven is vrij klein, maar duivenpoep bevat wel vogelmijt en andere ziekteverwekkers. Vogelmijt zit ook in de nesten van duiven. Wanneer de vogels uitvliegen zoekt de vogelmijt een andere bestemming, waardoor u er last van kunt krijgen. Bij een klein percentage van de duiven zit een bacterie in de ontlasting die de papegaaienziekte veroorzaakt. Bij mensen kan deze bacterie leiden tot longontsteking.

Duivenoverlast Utrecht

De duiven zelf komen vaak niet uw huis binnen, maar u kunt als u thuis bent wel veel hinder ondervinden van de duiven die zich genesteld hebben aan de buitenkant van uw huis. Het geluid dat de vogels maken gaat snel irriteren en houdt u misschien zelfs uit uw slaap. Ook van duivenpoep op uw ramen en in de voegen van muren wordt u niet vrolijk.

Het bestrijden van duivenoverlast Utrecht wordt gedaan door het nest te verwijderen. Hiervoor kunt u natuurlijk de specialisten van Ongediertebestrijding Utrecht inschakelen. Wij zullen ervoor zorgen dat het nest op een diervriendelijke manier verwijderd wordt, zonder schade aan te brengen aan de duiven of hun eieren. Om te voorkomen dat duiven uw huis (opnieuw) in gebruik nemen als broedplaats, komen de vakmensen van Ongediertebestrijding Utrecht graag bij u langs. Wij nemen preventieve maatregelen, zodat de vogels geen kans krijgen om zich op uw balkon te nestelen.

Duiven verjagen kosten

Ongediertebestrijding Utrecht rekent geen vast bedrag om duivenoverlast te bestrijden. De kosten hangen af van een aantal factoren, zoals de grootte van uw huis en de hoeveelheid duiven en nesten. Als u contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. We bekijken dan de situatie en kunnen een nauwkeurige inschatting maken van de kosten voor het bestrijden van de duivenplaag. U weet dan direct waar u aan toe bent en hoeft niet bang te zijn voor bijkomende kosten achteraf.

Duivenoverlast op uw balkon? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van duiven rondom uw huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt het duiven verjagen overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

adminDuivenoverlast Utrecht