Ongediertebestrijding Nieuwegein

Ongediertebestrijding Nieuwegein

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding Nieuwegein: snel van uw ongedierte af!

Ongediertebestrijding in Nieuwegein? Neem dan comtact op met ongediertebestrijding van der Velden. Wij helpen u graag snel en efficiënt van uw ongedierte af. Niet alleen zakelijk maar ook particulier kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied rijkt van Amsterdam tot Utrecht. Wij kunnen dan ook in de meeste gevallen snel ter plaatse zijn en kunnen uw plaag al binnen 24 uur bestrijden. Bel direct 085 – 029 07 70.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Muizen Bestrijden
  • Wespennest Verwijderen
  • Ratten Bestrijden
  • Bedwantsen Bestrijden

Zakelijke en Particulier Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Van der Velden is gespecialiseerd in het verdelgen van verschillende soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierten worden hieronder kort beschreven. Heeft u last van andere ongedierte dat u niet direct herkend, stuur dan een foto mee.

Muizen bestrijden Nieuwegein

muis-1024x393
Muizen in huis zijn echt oervervelend. Ze laten je schrikken, knagen aan alles wat los en vast zit en laten overal uitwerpselen achter. Kortom, je wil hier zo snel als mogelijk vanaf! Muizen bestrijden door een ongediertebestrijder is vaak de enige oplossing. Gif en vallen zorgen er uiteindelijk voor dat de kolonie wordt uitgeroeid. Dit kan echter wel enige tijd duren als de muizen hartnekkig zijn.

Wespennest verwijderen Nieuwegein

wespennest verwijderen Nieuwegein De wesp is voornamelijk actief van het voorjaar tot het late najaar en kan voor veel overlast zorgen. Gebrom, wespen in de vensterbank of nog erger in je eten zijn vaak gehoorde klachten. De bron, het wespennest, is vaak niet ver weg. Wilt u een wespennest verwijderen neem dan contact op met ongediertebestrijding Van der Velden. Wij verwijderen uw wespennest binnen 24 uur.

Houtwormbestrijding

houtwormbestrijding Nieuwegein
Houtworm is een vervelend ongedierte in en om uw huis. Houtwormen staan er om bkend dat zijn ongemerkt veel schade aan kunnen richten. Huizen, kantoren, vloeren en houten meubelen kunnen zomaar verloren gaan door de houtworm. Bestrijden is echter niet eenvoudig. Schakel om die reden altijd een expert in zodat u er zeker van bent dat de houtwormen worden vernietigt. Bel Ongediertebestrijding Van der Velden Direct.

Bedwantsen bestrijden Nieuwegein

bedwantsbestrijding Nieuwegein
De bedwants komt steeds vaker voor in Nederland. Dit kleine ongedierte, dat oorspronkelijk veel in het Verre Oosten voorkomt, kan alleen door professionele ongediertebestrijders worden bestreden. Bel ons als u hier last van heeft.

Ongedierte bestrijden in Nieuwegein

Van der Velden ongediertebestrijding bezoekt regelmatig huizen en kantoren in Nieuwegein om ongedierte te bestrijden. Naast dat wij wespen, muizen, houtworm en bedwantsen verdelgen bestrijden we ook duiven, rioolvliegjes, fruitvliegjes, mieren, mollen en vlooien. Heeft u last van één van deze soorten ongedierte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt overigens ook terecht bij Ongediertebestrijding Nieuwegein voor preventie. Preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld ratten of duiven zijn vaak zeer effectief!

Laat uw ongedierte vandaag nog bestrijden!

Last van ongedierte? Neem vrijblijvend contact met Ongediertebestrijding Nieuwegein op. Wij zorgen direct voor een prijsindicatie voor het bestrijden van uw ongedierteplaag. Bent u niet helemaal zeker of u last heeft van ongedierte? Maak dan een foto en stuur deze op. Wij onderzoeken of het een ongedierte is en sturen u een vrijblijvende offerte voor het bestrijden.

Bel: 085 – 029 07 70 voor ongediertebestrijding Nieuwegein!


Priscilla KimberyOngediertebestrijding Nieuwegein