Kakkerlakken bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Kakkerlakken bestrijden? Binnen 24 uur komen wij bij u langs!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Mail
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw kakkerlakplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Kakkerlakken bestrijden wij dagelijks in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Kakkerlakken bestrijden

Veel mensen zijn bang voor kakkerlakken en het is dan ook geen pretje om deze insecten in huis te hebben. Kakkerlakken zijn er in vele soorten, maten en kleuren en worden soms verward met torren. Wij kennen vooral de roodbruine kakkerlak van ongeveer 2,5 cm groot. Deze insecten kunnen echter ook andere kleuren hebben en tot wel 8 cm groot worden. Dit is voornamelijk het geval in tropische gebieden. In Nederland komt de Duitse kakkerlak het meeste voor. In tegenstelling tot veel andere kakkerlaksoorten kan de Duitse kakkerlak niet vliegen. Wel veroorzaken deze beestjes vaak een plaag in huizen en kantoorpanden.

Kakkerlakken eten al het organische materiaal dat ze kunnen vinden, van voedselresten tot leren producten, papier en karton. De insecten planten zich snel voort, waardoor een plaag snel ontstaan is. Een vrouwtje draagt in een eipakket al snel 30 eitjes bij zich. Hoewel kakkerlakken er eng uit kunnen zien, doen ze mensen geen kwaad. Wel dragen ze bacteriën en andere ziekteverwekkers bij zich. Deze dragen ze over door op voedsel te zitten, ervan te eten en er hun uitwerpselen erop achter te laten. Ook verspreiden kakkerlakken een zeer onaangename geur in huis.

Kakkerlakken bestrijden in huis

Een kakkerlakkenplaag kan worden voorkomen door uw huis schoon te houden, voedingsmiddelen goed op te bergen en te zorgen dat er geen voedingsresten achterblijven op het aanrecht of op de grond. Als u toch een kakkerlakkenplaag in huis heeft, dan zult u de beestjes vooral ’s nachts tegen komen. Dit is de tijd dat deze insecten actief op zoek gaan naar voedsel. Een kakkerlakkenplaag kunt u niet zelf bestrijden, omdat kakkerlakken zeer hardnekkig zijn en resistent zijn tegen veel middelen. U kunt daarom beter de specialistische hulp inschakelen van Ongediertebestrijding Utrecht. Ons team werkt met zeer sterke insecticiden, waardoor zowel de kakkerlakken als hun eitjes worden vernietigd.

Kakkerlakken bestrijden kosten

De kosten voor kakkerlakken bestrijden Utrecht staan niet vast, maar hangen af van de ernst van de plaag. Om dit vast te kunnen stellen, komen onze ongediertebestrijders eerst bij u langs. Zij kunnen precies zijn wat de omvang van het probleem is en welke middelen ingezet moeten worden om uw huis weer vrij te krijgen van kakkerlakken. Aan de hand hiervan wordt een offerte voor u opgemaakt, zodat het kostenplaatje duidelijk is voor u. U zult veel baat hebben bij het laten bestrijden van uw kakkerlakkenplaag. Neem dus direct contact met ons op, zodat wij u te hulp kunnen schieten.

Last van kakkerlakken? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van kakkerlakken in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de kakkerlakkenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyKakkerlakken bestrijden Utrecht