Ongedierte-vrij verklaring verkrijgen

085 0290 770

Waarom een ongedierte-vrij verklaring

Het ongedierte-vrij verklaren van huizen en bedrijfspanden is een van onze diensten. We werken voor makelaars die voor nieuwe kopers een garantie willen geven dat er geen ongedierte in het huis aanwezig zijn. Alle bevindingen worden samengevat in een ongedierte inspectierapport waarbij u ook tips krijgt om uw huis ongedierte vrij te houden.

Controle op ongedierte voor huiseigenaren

Ongediertebestrijding van de Velden zorgt ervoor dat uw pand ongedierte-vrij is en geeft u tips om dit ook zo te houden. Door het controleren op de meest voorkomende ongedierte waaronder houtwormen, boktorren, muizen, ratten en zilvervisjes kunnen we u een ongedierte-vrij huis garanderen.

Ongedierte inspectie voor makelaars

Een huis met een ongedierte plaag is onverkoopbaar. Daarom werken we samen met makelaars. Makelaars verkopen het huis, wij doen de controle op ongedierte. Voor een professionele aanpak van ongedierte werken we samen en adviseren hoe ongedierte bestreden kan worden in het pand. De verkopende partij ontvangt een certificaat zodat er aangetoond kan worden dat het pand vrij is van ongedierte.

Ongedierte inspectierapport

Na de controle op ongedierte ontvangt uw van Ongediertebestrijding van der Velden een ongedierte inspectierapport met daarin de belangrijkste bevindingen. Mocht er toch een ongedierte plaag gevonden worden, kunnen we deze bijna altijd direct behandelen zodat uw woning binnen een dag weer ongedierte-vrij is.

Controle op ongedierte aanvragen

Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft over het ongedierte-vrij verklaren van uw huis. We controleren en bestrijden dagelijks is een groot deel van de Randstad. Bel ons op 020 – 641 40 00 of vul het onderstaande contact formulier in.

 

    Optioneel kunt u foto's toevoegen aan uw bericht:
    Priscilla KimberyOngedierte-vrij verklaring verkrijgen