Muizenbestrijding Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Muizenbestrijding Utrecht binnen 24 uur!

 • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
 • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
 • Binnen 24 uur komen wij langs
 • Wij helpen u snel van uw muizenplaag af
 • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks muizen in Utrecht, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Muizen bestrijden. Oplossingen, tips en professionele hulp

Overlast van muizen? Wat vervelend! Muizen veroorzaken namelijk knaagschade, kunnen ziektes overbrengen en besmetten voedselwaren. Bovendien planten ze zich zeer snel voort! Een muis zal tussen de 5 en 10 keer per jaar jongen werpen. Genoeg redenen om er dus direct wat aan te doen. Met de volgende oplossingen en tips kom je er snel weer vanaf.

Hoe herken ik een muizenplaag?

Er zijn verschillende zaken waaruit je kan opmaken dat er muizen in huis actief zijn:

 • U ziet muizen: het zien rondlopen van een muis
 • Geluid: krassende geluiden en gepiep in plafonds en muren
 • Uitwerpselen: muizenkeutels in kasten en langs plinten
 • Geur: geursporen die naar ammoniak en muskus ruiken
 • Schade: knaagschade aan hout, plastic of kabels
 • Nesten: muizennesten van bijvoorbeeld versnipperde kranten en stofrepen

Indien je twee of meer van bovenstaande punten opmerkt zijn er waarschijnlijk meer muizen in je huis actief dan je denkt. Neem in dat geval contact op met Ongediertebestrijding Van der Velden voordat je te maken hebt met een muizenplaag!

Wat kan Ongediertebestrijding Van der Velden voor u doen?

Als bovenstaande tips niet voldoende zijn geweest en je te maken hebt met hardnekkige overlast is het aan te raden een professionele muizenbestrijder in te schakelen. Ongediertebestrijding Utrecht is zo’n muizenbestrijder met ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte. Wij blinken uit in service en snelheid en hanteren daarbij betaalbare tarieven. Neem direct contact op met 085 029 07 70 om zo snel mogelijk verlost te zijn van de plaagdieren. Wanneer je contact opneemt via de telefoon met een korte beschrijving van het ongedierteprobleem kan Van der Velden een inschatting maken van de situatie. Op basis hiervan krijg je direct een kostenindicatie en informatie over de te nemen stappen. Er zal daarna direct een afspraak worden ingepland. Vaak kan de afspraak al binnen enkele dagen plaatsvinden. In noodgevallen zelfs dezelfde dag. Dat is service zoals we die bij Van der Velden vanzelfsprekend vinden.

Muizenbestrijding kosten?

Bij het muizen bestrijden is het van belang dat we weten hoe de specifieke situatie er uit ziet. Zonder is de ernst van de plaag moeilijk in te schatten. Hoe meer informatie over de specifieke situatie hoe beter. Wat is de omvang van de muizenplaag? Hoe vaak moet een bestrijder langskomen? Gaat het alleen om bestrijding of is er ook behoefte aan wering en preventie? Moeten er bijvoorbeeld ook vallen worden gezet, of afrastering? In een telefoongesprek inventariseren we deze zaken om een goede indicatie te kunnen geven van de kosten. De tarieven van Van der Velden zijn betaalbaar en concurrerend met die van andere muizenbestrijders. Er worden geen voorrijkosten gerekend en de kosten van bestrijdingsmiddelen zitten bij de dienstverlening inbegrepen. Bel direct met voor een prijsopgave.

Muizen bestrijden Utrecht: wij helpen u met uw muizenprobleem!

Ongedierte bestrijding van der Velden kunt u bereiken op het telefoonnummer 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier. Laat ons uw muizen bestrijden! Wij helpen u graag van uw muizen af.

Priscilla KimberyMuizenbestrijding Utrecht