Houtworm bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Houtworm bestrijden? Binnen 24u komen wij langs

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Houtworm bestrijden Utrecht? Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw houtworm af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Houtworm bestrijden doen wij dagelijks in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Houtworm bestrijden Utrecht

Houtworm is een van de meest vervelende en hardnekkige soorten ongedierte in huis. Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers en torren. Deze larven voeden zich met hout om uit te groeien tot een volwassen insect. Alleen de larven zijn schadelijk voor het hout, niet de volwassen insecten. Houtworm komt voor in allerlei soorten hout, van (antieke meubelen) tot houten vloeren, plafonds, daken en muren. De larven vreten zich steeds dieper in het hout en kunnen aanzienlijke schade aanbrengen aan houten huizen en meubelen. Het kan op den duur zelfs gevaarlijk zijn, als het hout zo ver aangevreten is dat het instort.

Als u gaatjes waarneemt in hout, zaagsel op de grond ziet of een knagend geluid hoort, dan is er een kans dat u houtworm in huis heeft. Weet u niet zeker of het om houtworm gaat? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Utrecht. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide inspectie.

Houtworm bestrijden in huis

Als zeker is dat u last heeft van houtworm in huis, dan is er een specialistische aanpak nodig om dit ongedierte te bestrijden. U kunt zelf middelen aanschaffen om houtworm tegen te gaan, maar in de meeste gevallen zijn deze middelen niet effectief. Houtworm zit vaak te diep in het hout, zodat de chemische middelen niet alle larven verwijderen. Het team van Ongediertebestrijding Utrecht werkt met chemicaliën die wel doordringen en al het hout vrij maken van houtworm. Voor het gebruik van deze middelen zijn speciale certificaten vereist. Daarbij nemen we alle maatregelen die nodig zijn om de veiligheid te waarborgen van u en uw omgeving.

Houtworm bestrijden kosten

De kosten van houtworm bestrijden Utrecht zijn niet vastgesteld, maar hangen af van de omvang van het probleem. Het maakt een verschil of de houtworm alleen in bepaalde meubelstukken zit, of juist in uw vloeren of plafonds. U kunt een afspraak met ons maken, zodat we bij u langs kunnen komen en de schade kunnen bekijken. We brengen exact in kaart welke maatregelen moeten worden getroffen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Aan de hand hiervan kunnen we de totale kosten voor onze werkzaamheden overzichtelijk maken. Dit wordt van tevoren vastgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We zullen u achteraf nooit verrassen met onvoorziene kosten. Schakel vandaag nog Ongediertebestrijding Utrecht in, zodat wij u van de houtworm af kunnen helpen.

Houtworm bestrijden? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van houtworm in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de houtwormbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

adminHoutworm bestrijden Utrecht