Fruitvliegjes bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Fruitvliegjesbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw fruitvliegjesplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks fruitvliegjes in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven

Fruitvliegjes bestrijden

Iedereen kent ze wel en heeft ze wel eens in huis gehad: fruitvliegjes. Deze vervelende kleine vliegjes zweven door uw huis en gaan overal op zitten. Ze komen vooral op fruit af, maar ook andere etensresten trekken fruitvliegjes aan. Een of twee fruitvliegjes zijn niet zo’n ramp, maar als ze met veel zijn kunnen ze een ware plaag vormen. Ze vliegen om uw hoofd heen en iedere keer als u het deksel van de prullenbak open doet, komt er weer een zwerm naar buiten vliegen. De beestjes kunnen behoorlijk op uw zenuwen werken en ook uw eetlust bederven. Vooral in de lente en de zomer kunt u gemakkelijk last krijgen van fruitvliegjes in huis.

Fruitvliegjes bestrijden in huis

Als het buiten warmer wordt is de kans groot dat fruitvliegjes uw huis binnen komen. Fruit en andere voedingsmiddelen die buiten de koelkast liggen trekken de vliegjes aan. Ook etensresten in de vuilnisbak zijn aantrekkelijk voor fruitvliegjes om zich in te nestelen. Binnen de kortste keren zitten er tientallen of zelfs honderden vliegjes in huis die overal tussen kruipen en zich snel vermenigvuldigen. U kunt er het beste voor zorgen dat verse voedingsmiddelen in de koelkast bewaard worden, of in afgesloten potten of bakjes. De prullenbak kunt u het beste afgesloten houden en zo vaak mogelijk legen, zodat afval niet gaat liggen broeien.

Mocht u onverhoopt toch het slachtoffer geworden zijn van een fruitvliegjes plaag, dan kunt u dit zelf vaak lastig verhelpen. Als u in de omgeving van Utrecht woont, dan kunt u de hulp inroepen van Ongediertebestrijding Utrecht. Bij ons werken vakbekwame mensen die u afhelpen van de vervelende fruitvliegjes in huis. Ook voor het voorkomen van een volgende plaag zijn wij u graag van dienst. We kunnen verschillende maatregelen treffen in uw huis om ervoor te zorgen dat fruitvliegjes in het vervolg buiten de deur blijven.

Fruitvliegjes bestrijden kosten

Voor fruitvliegjes bestrijden Utrecht worden geen vaste kosten berekend. Hoe groter de plaag is, hoe hoger de kosten zullen zijn. Zodra u contact met ons opneemt, kunnen wij een afspraak met u maken. Het team van Ongediertebestrijding Utrecht komt dan bij u langs om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan wordt duidelijk welke middelen nodig zijn en hoeveel tijd het kost om de fruitvliegjes plaag te stoppen. Wij maken dan een offerte op maat voor u op, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u uit de brand kunnen helpen.

Last van fruitvliegjes? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van fruitvliegjes in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de fruitvliegen bestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyFruitvliegjes bestrijden Utrecht