Mieren bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mieren bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of  Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mierenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks mieren in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Mieren bestrijden

Mieren zijn harde werkers en nuttige beestjes, maar zodra ze uw keuken gevonden hebben kunnen ze ook een probleem vormen. Tijdens de koudere maanden zult u geen mier zien, maar wanneer het warmer wordt, komen de eerste mieren al snel uw huis binnen. Ze dringen door de kleinste kiertjes en gaatjes, op zoek naar zoetigeden op het aanrecht of in keukenkastjes. Mieren dragen bacteriën bij zich, dus voedsel waar mieren op hebben gezeten kunt u beter weggooien. Niet alleen binnen kunt u overlast ervaren van mieren, ook in de tuin kunnen de beestjes vervelend zijn. Zo verspreiden mieren bijvoorbeeld bladluizen en zorgt hun graafwerk ervoor dat stoeptegels kunnen verzakken. Daarbij vinden mieren vanuit de tuin al snel een weg uw huis binnen.

Mieren bestrijden in huis

Om de kans te verkleinen dat mieren uw keuken gaan zien als hun domein, kunt u een aantal maatregelen treffen. Zorg ervoor dat nergens sporen van zoetigheid te vinden zijn. Een druppel limonade op het aanrecht of een beetje suiker dat naast de suikerpot gevallen is kan al mieren aan trekken. Ook een plakkende jampot of glazen waar nog restjes drinken in zitten vormen een walhalla voor mieren. Alle zoete voedingsmiddelen kunt u het beste goed afgesloten bewaren in potten of blikken. Een kartonnen verpakking biedt geen weerstand aan mieren.

Laat ook in uw tuin geen etensresten of vuile borden en glazen achter. Als u rotte boomstronken of ander hout in uw tuin heeft, dan kunt u dit het beste weghalen. Mieren vinden het fijn om zich hierin te nestelen. Heeft u ondanks alle preventieve maatregelen toch last van een mierenplaag? Schakel dan snel de professionele hulp in van Ongediertebestrijding Utrecht. Ons team is gespecialiseerd in het snel en effectief verwijderen van verschillende soorten mieren.

Mieren bestrijden kosten

Mieren bestrijden Utrecht hoeft niet veel geld te kosten. Dankzij de juiste bestrijdingsmiddelen is het voor ons eenvoudig om u snel van uw mierenplaag af te helpen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om te kijken naar de situatie waar we mee te maken hebben. We kunnen dan vaststellen welke middelen nodig zijn om de mieren zo goed mogelijk te bestrijden. Zodra dit duidelijk is kunnen we voor u de kosten overzichtelijk maken in een offerte op maat. Schakel vandaag nog de hulp in van Ongediertebestrijding Utrecht en wij verlossen u van de mieren in uw huis.

Last van mieren? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van mieren in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de mierenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

adminMieren bestrijden Utrecht