Vlooien bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Vlooien bestrijden binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Vlooienbestrijding binnen 24 uur
  • Vlooien in huis? Wij helpen u snel van uw vlooienplaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Vlooien bestrijden doen wij dagelijks in o.a. Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Vlooien bestrijden

Wie honden of katten heeft krijgt er altijd wel een keer mee te maken; vlooien. Als uw huisdier onrustig is en veel krabbelt, dan is de kans groot dat vlooien hier de oorzaak van zijn. Vlooien zijn bloedzuigende parasieten die niet alleen vervelend zijn voor dieren, maar ook voor mensen. Nadat een vrouwtjes vlo bloed heeft gezogen, legt zij eitjes in de vacht van uw huisdier. Deze eitjes komen zo in uw huis terecht en na een aantal dagen komen hier larven uit. Na ongeveer twee weken verpoppen de larven zich. Deze poppen kunnen wel 1,5 jaar blijven leven en zijn zeer sterk. Uiteindelijk komt hier een volwassen vlo uit.

Vlooien vermenigvuldigen zich snel en binnen de kortste keren zit uw huis vol met eitjes, larven en poppen van deze kleine beestjes. Ze zitten in uw tapijt, tussen plinten en op andere plekken waar het donker en veilig is. Vlooien veroorzaken veel jeuk en overlast en een vlooienplaag zal niet vanzelf minder worden. Daarom is het belangrijk om de plaag zo snel mogelijk te bestrijden.

Vlooien bestrijden in huis

Omdat vlooien zo klein zijn en overal in huis eitjes leggen, zijn ze zeer moeilijk te bestrijden. De vlooien die in uw huis rondspringen vormen slechts het topje van de ijsberg. Als deze verwijderd zijn, dan liggen er nog honderden eitjes, larven en poppen te wachten om uit te komen. Zo kan het dus zijn dat u een aantal maanden later weer met een vlooienplaag zit. Om uw vlooienplaag echt effectief te bestrijden, kunt u daarom beter de vakmensen van Ongediertebestrijding Utrecht inschakelen. Wij beschikken over de juiste middelen om uw huis vrij te maken van vlooien. Ook geven we u graag advies over het voorkomen van een vlooienplaag in de toekomst.

Vlooien bestrijden kosten

Zodra we een idee hebben van de omvang van uw vlooienplaag, kunnen we u vertellen wat de kosten zijn voor vlooien bestrijden Utrecht. Wij begrijpen dat u vooraf graag precies wilt weten waar u aan toe bent. Daarom analyseren we eerst uw situatie, zodat we een exacte inschatting kunnen maken van het kostenplaatje. Ongediertebestrijding Utrecht zal u nooit achteraf opzadelen met extra kosten voor onze werkzaamheden. Schakel bij de eerste tekenen van een vlooienplaag onze hulp in. U kunt dan snel weer door uw huis lopen zonder dat er vlooien tegen uw benen springen.

Last van vlooien in huis? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van vlooien in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de vlooienbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyVlooien bestrijden Utrecht