Rioolvliegjes Bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Rioolvliegjes bestrijden? Binnen 24 uur komen wij langs!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Rioolvliegjes bestrijding binnen 24 uur
  • Rioolvliegjes in huis? Wij helpen u snel van uw Rioolvliegjes plaag af!
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Rioolvliegjes bestrijden doen wij in o.a. Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Rioolvliegjes bestrijden

rioolvliegjes bestrijden Ziet u in de badkamer, bij de wc of in de keuken steeds kleine grijze vliegjes rondzweven? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met een rioolvliegjesplaag. Deze vliegjes worden hooguit een halve centimeter groot en leggen hun eitjes in leidingen. Vooral verstopte leidingen zijn favoriet voor deze vliegjes. Ze gedijen goed op koude, vochtige plekken. Rioolvliegjes leven van schimmels en bacteriën. Vooral ’s nachts gaan ze op zoek naar voedsel.

Rioolvliegjes zien er onschuldig uit, maar ze kunnen een gevaar opleveren voor uw gezondheid. De kleine beestjes dragen veel bacteriën met zich mee die ze door het hele huis verspreiden. Als u rioolvliegjes in huis heeft, dan is het dus verstandig om voedingsmiddelen goed afgesloten te bewaren.
U kunt het beste direct actie ondernemen zodra u rioolvliegjes door het huis ziet vliegen. Ze planten zich snel voort en voordat u het weet is er een ware plaag ontstaan. Vrouwtjes leggen elke dag ongeveer 200 eitjes die al binnen twee dagen uitkomen.

Rioolvliegjes bestrijden in huis

Om een rioolvliegjes plaag te voorkomen kunt u ervoor zorgen dat alle leidingen in huis goed doorgespoeld blijven. Verstoppingen kunt u het beste zo snel mogelijk (laten) verhelpen. Als er eenmaal een rioolvliegjes plaag is ontstaan, dan kunt u hier zelf niet veel aan doen. Met insectenspray worden alleen de vliegjes zelf gedood en niet de eitjes. Rioolvliegjes leggen hun eitjes op plekken waar u zelf niet bij kunt. Het is in het geval van een plaag dus altijd beter om de specialisten van Ongediertebestrijding Utrecht in te schakelen. Onze vakmensen hebben ervaring met het bestrijden van rioolvliegjes en weten op welke plekken de vliegjes hun eitjes leggen. Zodra deze plekken vastgesteld zijn, kunnen de vliegjes op een effectieve manier bestreden worden.

Rioolvliegjes bestrijden kosten

De kosten voor rioolvliegjes bestrijden Utrecht zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk hoe groot de plaag is en ook de bereikbaarheid van de plekken waar de eitjes zich bevinden speelt mee. Wij komen bij u langs zodra u onze hulp heeft ingeschakeld. We kunnen dan analyseren wat de omvang van het probleem is. Aan de hand hiervan stellen we een offerte voor u op, zodat u weet welke kosten u kunt verwachten. Als u contact met ons opneemt komen we u zo snel mogelijk van uw rioolvliegjes plaag afhelpen. Ook adviseren we u graag over het voorkomen van rioolvliegjesplagen in de toekomst.

Last van rioolvliegjes? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van rioolvliegjes in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de rioolvliegjes bestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyRioolvliegjes Bestrijden Utrecht