Mollenbestrijding Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mollenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Wij bestrijden mollen in uw gazon binnen 24 uur
  • Wij helpen u snel van uw mollen af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Mollen verdelgen doen wij dagelijks in Amsterdam, Amstelveen, Almere, Haarlem, IJmuiden, Hoofddorp, Uithoorn, Utrecht en ’t Gooi.

Mollenbestrijding

Mollen zijn op zich onschuldige beestjes die niemand kwaad doen. Ze zorgen er zelfs voor dat de bodem vruchtbaarder wordt en eten insecten die schadelijk zijn voor de wortels van planten. De molshopen en gangenstelsels die ze maken kunnen daarentegen een groot probleem vormen. Een grasveld vol met molshopen is niet mooi en is minder geschikt om op te spelen, picknicken of zonnen. Daarbij kunt u zich behoorlijk bezeren door per ongeluk in een molshoop te stappen, of weg te zakken in één van de gangen.

Mollen graven complete gangenstelsels, die vrij dicht onder de oppervlakte liggen. Dit zijn gangen die worden gebruikt voor het zoeken van voedsel. Daarnaast zijn er gangen die veel dieper de grond in gaan en leiden naar de nestruimte. Door al dit graafwerk kan zo’n klein beestje dus aardig wat schade in uw tuin aanrichten. Mollen drijven menig gazonliefhebber tot waanzin en ook boeren krijgen het soms aardig te verduren.

Mollenbestrijding in huis

Voor mollen geldt dat ze het liefst in tuinen zitten met weinig begroeiing in de vorm van planten of bomen. Hoe minder grote wortels er onder de grond zitten, hoe beter ze ongestoord hun gangen kunnen graven. Mollen verdelgen is lastig, omdat de beestjes vaak verstopt zitten. Ze komen alleen ’s nachts naar boven en hebben veel mogelijkheden om te vluchten in hun meterslange gangenstelsel. Als u aan de ene kant van uw tuin een molshoop of een paar gangen vernietigd, dan vlucht de mol gewoon naar de andere kant van uw tuin. Voor effectieve mollenbestrijding Utrecht en omgeving kunt u het beste specialistische hulp inschakelen. Bij Ongediertebestrijding Utrecht werken vakmensen die precies weten hoe uw mollenplaag definitief bestreden kan worden.

Mollenbestrijding kosten

Ongediertebestrijding Utrecht rekent geen vast tarief voor het bestrijden van uw mollenplaag. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van het probleem. Wanneer u contact met ons opneemt zullen onze ongediertebestrijders bij u langs komen om de situatie te inventariseren. Zij weten vervolgens precies wat er moet gebeuren om de mollen uit uw tuin te verjagen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. U krijgt een offerte op maat aangeboden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons hoeft u geen rekening te houden met onvoorziene kosten achteraf. Wilt u snel van die vervelende mollenplaag af? Neem dan vandaag nog contact op met Ongediertebestrijding Utrecht.

Last van mollen? Laat mollen verdelgen door Ongediertebestrijding Utrecht!

Heeft u last van mollen in uw gazon? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de mollenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

adminMollenbestrijding Utrecht