Ongediertebestrijding Breukelen

Ongediertebestrijding Breukelen

085 0290 770
Ik heb last van

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Ongediertebestrijding Breukelen: snel van uw ongedierte af!

Ongediertebestrijding in Breukelen? Neem dan comtact op met ongediertebestrijding van der Velden. Wij helpen u graag snel en efficiënt van uw ongedierte af. Niet alleen zakelijk maar ook particulier kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied rijkt van Amsterdam tot Utrecht. Wij kunnen dan ook in de meeste gevallen snel ter plaatse zijn en kunnen uw plaag al binnen 24 uur bestrijden. Bel direct 085 – 029 07 70.

Zakelijke en Particulier Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Van der Velden is gespecialiseerd in het verdelgen van verschillende soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierten worden hieronder kort beschreven. Heeft u last van andere ongedierte dat u niet direct herkend, stuur dan een foto mee.

 • Muizenbestrijding

  muizenbestrijding BreukelenMuizen zijn veelal actief in huis als het koud is. In de winter wordt er dan ook vaak melding gedaan van een muizenplaag. Ziet u met regelmaat muizen in uw kast, keuken of schuur en ondervindt u hier hinder aan, neem dan contact met ons op. Wij bestrijden muizen met regelmaat en kunnen u ook helpen met preventieve maatregelen.

 • Wespennest verwijderen

  wespennest verwijderen Breukelen De wesp is voornamelijk actief van het voorjaar tot het late najaar en kan voor veel overlast zorgen. Gebrom, wespen in de vensterbank of nog erger in je eten zijn vaak gehoorde klachten. De bron, het wespennest, is vaak niet ver weg. Wilt u een wespennest verwijderen neem dan contact op met ongediertebestrijding Van der Velden. Wij verwijderen uw wespennest binnen 24 uur.

 • Houtwormbestrijding

  houtwormbestrijding BreukelenHoutworm is een vervelend ongedierte in en om uw huis. Houtwormen staan er om bkend dat zijn ongemerkt veel schade aan kunnen richten. Huizen, kantoren, vloeren en houten meubelen kunnen zomaar verloren gaan door de houtworm. Bestrijden is echter niet eenvoudig. Schakel om die reden altijd een expert in zodat u er zeker van bent dat de houtwormen worden vernietigt. Bel Ongediertebestrijding Van der Velden Direct.

 • Bedwants bestrijding

  bedwantsbestrijding BreukelenDe bedwants komt steeds vaker voor in Nederland. Dit kleine ongedierte, dat oorspronkelijk veel in het Verre Oosten voorkomt, kan alleen door professionele ongediertebestrijders worden bestreden. Bel ons als u hier last van heeft.

Ongedierte bestrijden in Breukelen

Van der Velden ongediertebestrijding bezoekt regelmatig huizen en kantoren in Breukelen om ongedierte te bestrijden. Naast dat wij wespen, muizen, houtworm en bedwantsen verdelgen bestrijden we ook duiven, rioolvliegjes, fruitvliegjes, mieren, mollen en vlooien. Heeft u last van één van deze soorten ongedierte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt overigens ook terecht bij Ongediertebestrijding Breukelen voor preventie. Preventieve maatregelen tegen bijvoorbeeld ratten of duiven zijn vaak zeer effectief!

Laat uw ongedierte vandaag nog bestrijden!

Last van ongedierte? Neem vrijblijvend contact met Ongediertebestrijding Breukelen op. Wij zorgen direct voor een prijsindicatie voor het bestrijden van uw ongedierteplaag. Bent u niet helemaal zeker of u last heeft van ongedierte? Maak dan een foto en stuur deze op. Wij onderzoeken of het een ongedierte is en sturen u een vrijblijvende offerte voor het bestrijden.

Bel: 085 – 029 07 70 voor ongediertebestrijding Breukelen!

Priscilla KimberyOngediertebestrijding Breukelen