Zilvervisjes bestrijden Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Zilvervisjes bestrijding binnen 24 uur! Wij verlossen u van uw zilvervisjes

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw zilvervisjesplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Zilvervisjes bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes in huis? Dan wilt u hier waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf. Deze kleine insecten komen in steeds meer huizen voor. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn en een slechte ventilatie hebben. Zilvervisjes kunnen hier goed in schuilen. Ze houden van ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De beestjes vormen een probleem, omdat ze vreten aan behang, kleding, foto’s, voedsel en andere spullen. Ze hebben een voorkeur voor koolhydraten en zetmeelrijke producten. Als zilvervisjes in uw voedselvoorraad terecht komen, dan kunnen ze hier bacteriën en schimmels verspreiden. Hier zit u niet op te wachten.

Onder de juiste omstandigheden planten zilvervisjes zich snel voort. Zilvervisjes kunnen wel 4 jaar oud worden, dus u bent niet snel van ze af als ze eenmaal in huis zitten. Overdag zitten zilvervisjes verstopt in naden en kieren in huis en voornamelijk ’s nachts zijn ze actief.

Zilvervisjes bestrijden in huis

U kunt zelf een aantal maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat uw huis onaantrekkelijk is voor zilvervisjes. Het is belangrijk om uw huis goed te ventileren. Dit houdt de luchtvochtigheid laag. Ook de droge lucht van de verwarming vinden zilvervisjes niet prettig. Verder kunt u naden en kieren dichtmaken, zodat de beestjes daar niet in kunnen schuilen. Als laatste kan het helpen om uw huis schoon en opgeruimd te houden. Vuil en rommel vormen fijne broedplekken voor zilvervisjes.

Mocht u desondanks toch het slachtoffer geworden zijn van een zilvervisjesplaag? Dan kan het lastig zijn om deze beestjes zelf te bestrijden. Ze zitten overal in huis verstopt en het is dan ook lastig om ze allemaal te verwijderen. Daarom kunt u bij de eerste tekenen van een zilvervisjesplaag het beste de hulp inroepen van Ongediertebestrijding Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van zilvervisjes. Met behulp van de juiste bestrijdingsmiddelen pakken we alle zilvervisjes in uw huis aan. Ook geven we u graag advies over de preventie van een zilvervisjesplaag in de toekomst.

Zilvervisjes bestrijden kosten

Omdat zilvervisjes zich verstoppen op donkere plekjes in huis, kan het lastig zijn om te bepalen hoeveel van deze beestjes u in huis heeft en waar ze zich bevinden. Daarom komen wij voorafgaand aan onze werkzaamheden graag bij u langs. We kunnen dan de situatie bekijken en de kosten bepalen voor zilvervisjes bestrijden Utrecht. U krijgt van ons een offerte op maat, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Last van Zilvervisjes? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van Zilvervisjes in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de zilvervisjesbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyZilvervisjes bestrijden Utrecht