Schimmelbestrijding Utrecht

085 0290 770

Schimmel verwijderen binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Schimmel verwijderen uit hout, muren en plafonds
  • U bent weer vrij van schimmeloverlast

Verwijderen van schimmel doen wij dagelijks in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Schimmelbestrijding Utrecht

Schimmels zijn overal om ons heen en zijn erg nuttig voor het behoud van evenwicht in de natuur. U wilt ze echter liever niet in huis aantreffen. Buiten het feit dat schimmel op de muren een vies gezicht is, kan het ook serieuze schade aanrichten in huis. Schimmel is ervoor gemaakt om organisch materiaal te verteren. Uiteindelijk zal het zich dus een weg vreten door uw vloer, muren of plafond. Schimmels hebben vocht nodig om te kunnen groeien. U zult ze dus vooral tegenkomen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, of plekken waar zich lekkages bevinden.

Schimmels vormen over het algemeen geen gevaar voor de gezondheid. Het lichaam is erop gebouwd om schimmelsporen die ingeademd worden weer naar buiten te werken. Als mensen langere tijd in een huis leven waar veel schimmels aanwezig zijn, dan kunnen eventueel wel allergieën voor de schimmels ontstaan. Dit resulteert soms in een moeizamere ademhaling, een verstopte neus, waterige ogen, keelpijn of hoesten. Of deze symptomen ook daadwerkelijk veroorzaakt worden door schimmels is vaak moeilijk vast te stellen. De enige manier om hier achter te komen, is het laten verwijderen van de schimmel. Pas dan weet u of de klachten verdwijnen.

Schimmelbestrijding in huis

Om ernstige schade aan uw huis voor te zijn, is het van groot belang om schimmels zo snel mogelijk te bestrijden. Vaak kunt u schimmel in huis herkennen aan de groene tot zwarte vlekken op muren en plafonds. Schimmels zijn echter niet altijd zichtbaar en kunnen zich ook bevinden aan de achterzijde van tegels. In dat geval kunt u uw neus achterna gaan, want schimmels verspreiden een muffe, bedorven lucht.

In het geval van schimmelvorming in uw huis kunt u zelf aan de slag gaan met schimmelbestrijdingsmiddelen. Het probleem hiervan is echter dat deze middelen niet diep genoeg doordringen op de beschimmelde plekken. De schimmel wordt dus niet volledig verwijderd en komt genadeloos terug. Als u echt verlost wilt zijn van alle schimmel in huis, dan kunt u beter de hulp inschakelen van Ongediertebestrijding Utrecht. Wij hebben de juiste middelen om uw huis weer schimmelvrij te maken.

Kosten schimmel verwijderen

Voor schimmelbestrijding Utrecht is geen vaste prijs opgesteld. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid schimmel die bestreden moet worden. We komen graag bij u langs om de schade op te nemen, zodat we een offerte op maat voor u kunnen opstellen. U weet dan precies waar u aan toe bent, zonder onvoorziene kosten achteraf.

Last van schimmel? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van schimmel in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de schimmelbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

adminSchimmelbestrijding Utrecht