Mottenbestrijding Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Mottenbestrijding binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Binnen 24 uur komen wij langs
  • Wij helpen u snel van uw mottenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Wij bestrijden dagelijks motten in Utrecht, Maarssen, Zeist, Leidsche Rijn, Ijsselstein, Houten en Bilthoven.

Mottenbestrijding

Als gesproken wordt over motten, dan worden hiermee meestal nachtvlinders bedoeld. Zolang deze beestjes buiten blijven zijn ze nuttig en best leuk om te zien. Zodra ze uw huis binnen komen zijn ze echter minder leuk. Motten leggen eitjes waar larven uit komen. Deze larven leven van textiel en producten waar zetmeel in zit. Een mottenplaag in huis is zeer vervelend en frustrerend. Mottenlarven vreten aan uw kleding, meubelen en bepaalde voedingsmiddelen, waardoor deze spullen onbruikbaar worden. Alle spullen die gemaakt zijn van natuurlijke producten zoals katoen, wol, bont of leer moeten eraan geloven. Het is doodzonde om kleding weg te moeten gooien en het kan uiteindelijk een dure grap worden.

Niet elke mot richt schade aan in huis. Veel mottensoorten leven van granen, fruit en nectar dat ze buiten vinden. Voornamelijk de larven van kleermotten, meelmotten, vruchtmotten en cacaomotten zijn ware onruststokers in huis.

Motten in huis?

Om een mottenplaag te voorkomen, kunt u ervoor zorgen dat kleding en ander textiel goed schoongehouden wordt. U kunt uw kleding buiten luchten en regelmatig wassen. Kleding opslaan in dozen is nooit een goed idee. Het biedt de ideale omgeving voor motten om eitjes in te leggen. Kleding in luchtdichte zakken bewaren is wel goed om motten buiten te houden. In uw keuken kunt u ervoor zorgen dat u zetmeelrijke producten, zoals zakken meel of pasta, niet te lang laat staan. Motten leggen hier maar al te graag hun eitjes in. Bewaar deze producten dus in goed afgesloten bakjes en gooi ze op tijd weg.

Als u zelf motten wilt bestrijden in huis, dan kunt u een mottenlamp of mottenstrip aanschaffen. Ook kunt u mottenballen in uw kast leggen tegen kleermotten. Wilt u echter dat de mottenplaag echt effectief bestreden wordt, dan kunt u beter professionele mottenbestrijding Utrecht inschakelen. Wij zorgen er met speciale middelen voor dat alle motten en hun eitjes volledig verwijderd worden uit uw huis.

Mottenbestrijding kosten

Het laten bestrijden van een mottenplaag is geen overbodige luxe, maar een noodzakelijke maatregel. Het kan uiteindelijk alleen maar in uw voordeel werken om de motten uit uw huis te laten verwijderen. Het aanschaffen van nieuwe kleding en meubelen brengt immers veel meer kosten met zich mee. Als u contact opneemt met Ongediertebestrijding Utrecht, dan komen onze vakmensen zo snel mogelijk bij u langs om inzicht te krijgen in het probleem. Aan de hand van deze informatie kunnen we een passende offerte voor u opmaken. U zult vervolgens snel van uw mottenplaag af zijn, zodat uw huis weer leefbaar is.

Last van Motten? Schakel Ongediertebestrijding Utrecht in!

Heeft u last van motten in huis? Bel 085 – 029 07 70 of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. U kunt de mottenbestrijding overlaten aan de professionals van Ongediertebestrijding Utrecht.

Priscilla KimberyMottenbestrijding Utrecht