Wespennest verwijderen Utrecht

085 0290 770

Vandaag een plaag? Morgen geen zorgen!

Ontvang een prijsopgave en maak direct een afspraak

Binnen 24 uur komen wij langs

U bent weer vrij van ongedierte

Wespennest verwijderen binnen 24 uur!

  • Bel 085 – 029 07 70 of Neem Direct Contact Op
  • Ontvang de kosten en maak direct een afspraak
  • Wespennest verwijderen Utrecht binnen 24 uur
  • Wij helpen u snel van uw wespenplaag af
  • U bent weer vrij van ongedierte

* Een wespennest verwijderen doen wij dagelijks in Utrecht, Maarssen, Bilthoven, Zeist, Woerden, Mijdrecht, Hilversum en ’t Gooi.

Wespennest verwijderen Utrecht? Wij helpen u graag!

Heeft u voor het effectief wespennest verwijderen Utrecht en omgeving afgezocht? Dan bent u bij Van der Velden aan het juiste adres. Overlast van een wespenplaag kan heel vervelend zijn. Naast de schade die een wespennest kan aanbrengen aan houtwerk of isolatie is er ook een hoog risico op wespensteken. Voor personen met een wespenallergie kan dit zelfs levensbedreigende situaties opleveren. Lekker relaxed in de tuin zitten is er vaak niet meer bij. Kortom, een wespenplaag daar wil je snel vanaf. Hieronder vind je oplossingen en tips om effectief wespen te bestrijden. Bel direct 085-0290770!

Let op: Ter informatie, wij verdelgen een wespennest door middel van een bestrijdingsmiddel. Als de wespen na enkele dagen allemaal zijn gestorven kunt u het nest veilig verwijderen.

Hoe herken ik een wespennest?

Wespennest verwijderen Utrecht
De bekendste wespensoort is de papierwesp (Vespinae). De naam van deze wesp is te danken aan de manier waarop hij zijn zijn nesten bouwt. Deze zijn veelal gemaakt van houtvezels. De wespen kauwen deze vezels fijn en brengen deze in dunne laagjes aan. Dit lijkt op papier, vandaar ook de naam papierwesp. Zie het voorbeeld hiernaast:

Er zijn verschillende zaken waaruit je kan opmaken dat er wespen in of rondom het huis actief zijn:

  • Zicht: het zien rondvliegen van grote getalen wespen
  • Geluid: gezoem in plafonds en muren
  • Nesten: lichtbruine/grijze papierachtige ballen

Zodra je één van de bovenstaande punten opmerkt zijn er waarschijnlijk meer wespen in en rondom je huis actief dan je denkt. Neem in dat geval contact op met Ongediertebestrijding Van der Velden voordat je te maken hebt met een wespenplaag!

Wat kan Ongediertebestrijding Van der Velden voor u doen?

Als bovenstaande tips niet voldoende zijn geweest en je te maken hebt met hardnekkige wespenoverlast is het aan te raden een professionele wespenbestrijder in te schakelen. Ongediertebestrijding Van der Velden is zo’n wespenbestrijder met ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte. Wij blinken uit in service en snelheid en hanteren daarbij betaalbare tarieven. Neem direct contact op met 085 – 0290770 om zo snel mogelijk verlost te zijn van de plaagdieren. Wanneer je contact opneemt via de telefoon met een korte beschrijving van het ongedierteprobleem kan Van der Velden een inschatting maken van de situatie. Op basis hiervan krijg je direct een kostenindicatie en informatie over de te nemen stappen. Er zal daarna direct een afspraak worden ingepland. Vaak kan de afspraak al binnen enkele dagen plaatsvinden. In noodgevallen zelfs dezelfde dag. Dat is service zoals we die bij Van der Velden vanzelfsprekend vinden.

Wespennest verwijderen kosten

Vraagt u zich af wat een wespennest verwijderen kosten moet? Zonder meer informatie over de specifieke situatie is dat moeilijk te zeggen. Wat is de omvang van de wespenplaag? Moeten we een wespennest verwijderen? Moet een bestrijder vaker dan één keer langskomen? Gaat het alleen om bestrijding of is er ook behoefte aan wering en preventie? Moeten er bijvoorbeeld ook lokvallen worden gezet, of horren geplaatst worden? In een telefoongesprek inventariseren we deze zaken om een goede indicatie te kunnen geven van de kosten. De tarieven van Van der Velden zijn betaalbaar en concurrerend met die van andere wespenbestrijders. Er worden geen voorrijkosten gerekend en de kosten van bestrijdingsmiddelen zitten bij de dienstverlening inbegrepen.

Wespennest verwijderen Utrecht: wij verwijderen graag uw wespennest!

Heeft u voor het wespennest verwijderen Utrecht en omgeving afgezocht en bent u bij ons terecht gekomen? Dan bent u in goede handen. Onze specialisten kunnen al binnen 24 uur bij u thuis of kantoor zijn en verwijderen het wespennest vrijwel direct.

Wespennest verwijderen Utrecht? Bel direct met 085 – 029 07 70. Het wespennest zal dan professioneel en vlot worden verwijderd.

Priscilla KimberyWespennest verwijderen Utrecht